MASTERCOSTY

WELCOME TO FOTOMANIA

Va multumesc pentru timpul acordat vizitarii blogului meu. Numele meu este Constantin Acheaua si sunt fotograf .

Va ajut sa pastrati cele mai frumoase momente de la nunta dumneavoastra sau de la botezul si aniversarile copiilor dumneavoastra.

Tarifele si detaliile sedintei foto se vor discuta la o intalnire stabilita telefonic.

Tel. 0744 273435

acheaua_constantin@yahoo.com

In stanga paginii sunt etichetate articolele dupa categorii. ex. Foto Nunta, Foto Botez, Masini, etc.
Click pe link-ul categoriei care va intereseaza sa vedeti fotografiile respective.
Este posibil sa se incarce mai greu blogul . Va rog sa asteptati sa se incarce complet.

Vizionare placuta.

vineri, 25 aprilie 2014

Apus de soare

Apus  de  soare  magnific.

Toastul

Toastul sau a bea în cinstea cuiva, un obicei absurd! Dacă eu beau un pahar de vin, ce legătură are cu sănătatea cuiva!?

 Cine n-a închinat până acum un toast în cinstea cuiva sau în cinstea unui eveniment? Să toastăm pentru sănătate! Pentru la mulţi ani! Pentru un an nou fericit! Pentru miri! De fapt, cuvântul “toast” provine din limba engleză de pe vremea reginei Elisabeta I, când în pahare se punea o bucăţică de pâine prăjită, „toast”, înainte să se toarne vinul sau berea. Pâinea absorbea toate sedimentele, iar gustul băuturii se îmbunătăţea. 

Se consideră că este semn bun dacă verşi puţin vin în momentul în care rosteşti un toast, dar e semn rău dacă se sparge un pahar, căci cineva va muri curând. Se crede că sunetul produs de paharele care se ciocnesc are puterea de a alunga toate forţele rele care nu sunt de acord cu toastul respectiv.

Nu toată lumea este de acord cu toasturile. În Scrisorile către fiul său, Lordul Chesterfield (1694-1773) spune următoarele despre obiceiul de a bea în sănătatea cuiva: „De exemplu, şi acest obicei atât de absurd, dar aproape universal de a bea în sănătatea cuiva: „Ce altceva în lumea aceasta poate avea mai puţină legătură cu sănătatea cuiva, decât faptul că eu beau un pahar de vin? Logica elementară nu a subliniat, fireşte, niciodată acest lucru şi, totuşi, logica elementară este cea care îmi spune că trebuie să mă conformez.”

sursa:lovendal.ro

Roua

 Roua  diminetii.



Felicitari Valentine's day

FELICITARI 8 MARTIE

Felicitari Paste

Felicitari 1 Iunie

FELICITARI HALLOWEEN

Felicitari Craciun

Felicitari Anul Nou

Chaplins Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin